Høyr her: Peter Perrett er tilbake

Standard

perrett2017  Høyr her…nei det er ikkje Lou Reed som er stått opp frå det døde, det er Peter Perrett som framleis er i live. Eit kanskje vel så stort under.

Sånn cirka 20 år etter at mannen sist let høyre frå seg ryktast det no at han den siste dagen i juni 2017 skal komme med eit heilt nytt album. Og alle gamle Only Ones-fans gleder seg. Ja, for om du ikkje skulle ha dratt kjensel på namnet: Peter Perrett var altså frontfiguren i det (i alle fall i enkelte kretsar) legendariske engelske bandet The Only Ones. Bandet som gav ut eit par sterke album på slutten av syttitalet. Og deira song Another Girl, Another Planet vil for alltid vere gravert inn i rockehistoria.

Peter Perrett blei utover åttitalet meir kjent for sitt alt anna enn sunne kosthald. Musikk-karrieren hans kan ein vel seie blei noko haltande. Så er det at han nyleg har lagt ut ein video av ein heilt fersk song. Ein song som skal bli tittelkutt på albumet som kjem, How the West Was Won. I velkjent hengslete stil har han sitt å seie om amerikansk imperialisme og visse selebritetar. Han har fått med seg eit par av sønene sine i bandet. Og jaggu låte det aldri så lite lovande.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s