Høyr her: The Dream Syndicate har nytt album på gang

Standard

Jadå, det er framleis liv i The Dream Syndicate. 29 år etter at bandet gav ut sitt fjerde studioalbum (Ghost Stories) er dei på trappene med sitt femte. I september skal det visst skje. Ei absolutt energisk framføring av ein låt som skal vere med på albumet har nyleg dukka opp på nettet. Tittelen er Outta My Head. Kjenneteikn: eit stødig groove og fuzz i gitaren. Berre sjå og høyr her:

Dream Syndicate – Outta My Head

Ei tilbakemelding »

  1. Det gledes! Skal opp til Vadsø St.Hans-helga når de skal spille to dager der. Kanskje man også får med seg Oslo – seansen senere på høsten. På en huskonsert i Tromsø i vinter med Steve Wynn sa han I en pause at han hadde «good feeling» i henhold til den nye DS-plata.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s