Høyr her (høyr The Switch)

Standard

Bilderesultat for the switch gilgamesh  Bilderesultat for the switch gilgamesh

Det fabelaktige poporkesteret The Switch har eit nytt album på gang. Rykta fortel at det skal sjå dagens lys i mai månad, og ha den fantasifulle tittelen The Album. Første singelen er nylig sluppe laus på streaming-tenester. Gilgamesh er tittelen. Kva som er linken til det oldgamle babylonske-eposet driv eg å jobbar med å finne utav. Men ein aldri så liten nuggets er den då, der den flyt av garde i eit vennligpsykedelisk lydbilde, medan songaren listar opp eit par saker som er vanskelig å få til. Om songen formidlar ein slags konklusjon på utfordringane så er vel det noko i retning av: «you can live your life» eventuelt «cry about it, and die crying».

 

TIDAL: THE SWITCH – GILGAMESH

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s